Pokec o punku

Do diskuse smí přispívat jen registrovaní a přihlášení punkeři.
P.B.V.
P.B.V. - 24.2.2016 10:47

Typické, jakmile se člověk opováží mít vlastní úhel pohledu, hned je hrdiny virtuální scény napadán, odsuzován,zesměšňován, okřikován, odkazován do patřičných mezí, je mu podsouváno kdovíco a doporučováno, aby nevopruzoval. Tady si přece každý může psát, co chce, kromě toho, komu některé názory některých lidí nejsou po chuti a nedejbože se k nim vyjádří. Takže Sieg Heil, soudruzi, smrt islamistům i antiislamistům, barevní i bílí do plynu, anarchisti, vegoši a sXe do ZOO, punk je jenom muzika a nic víc, politiku, ekologii, soucit s menšinami a zvířaty sem netahejte! Zahulme si, zasmějme se a všechny problémy se samy vyřeší. Mrtvolo, vůbec mne neznáš, víš o mně úplné hovno, neznáme se ani osobně, podle pár řádků mne ale máš hned přečteného že? Okamžitě je ti jasné, že jsem zapšklý dědek, fízl, islamista a kdovíco ještě, jemuž fazole, zakoupené v chemicko - industriálním komplexu, nadýmají mozek (mimochodem zrovna ty fazole jím minimálně, ačkoli si je, mimo jiné, pěstuji na vlastním záhoně u vlastního baráku, bydlím totiž na vesnici). Já bych si tvou osobu hodnotit nedovolil, ale věřím tomu, že v hospodě bychom spolu výtečně pokecali. A buď klidný, jointa i pivo si dopřávám daleko častěji, než fazole.smajlik - 1smajlik - 15smajlik - 14

 
mrtvola ©
mrtvola © - 24.2.2016 6:27

P.B.V.: Z těch fazolí ti již patrně nadýmá nejen břicho, ale i mozek. To se mně snad jen zdá, toto. Ty jsi kdo? Fízl nějaký, který bude tvrdit a rozhodovat, co se smí a nesmí na jakémsi bezvýznamném pokecu, kde nikdo není, jak je rok dlouhý?

smajlik - 1

Věkem se z tebe stává zapšklý dědek, dej si jointa, nebo pivo a usměj se trochu na svět, člověče nešťastná. Jo a nácek ani fašoun jsem nikdy nebyl, ani fašoun zelený.

Love and Peace.

smajlik - 14

 
P.B.V.
P.B.V. - 24.2.2016 0:30

Chlapci, vy jste hodně mimo. Nezůstávám ve svých dvaapadesáti letech u punku proto, abych na punkovém webu četl tyhle mainstreamové kydy. Mne obviňovat z extremismu a islamismu? K smíchu. Nikdy jsem nikomu své přesvědčení nevnucoval, ať si každý žere, co mu libo. Trvám ovšem na tom, že básnění o mase a navážení se do veganů/vegetariánů zde nemá co dělat, od toho jsou úplně jiná fóra. Bohužel se zdá, že punk nejen hnědne, jak ve své nedávné úvaze trefně napsal kamarád Martíček z Houby, nýbrž ztrácí také svůj zelený odstín, pro který byl tak přitažlivý pro mnoho přemýšlivých teenagerů na začátku devadesátých let. Smutné.

 
mrtvola ©
mrtvola © - 23.2.2016 22:25

chrpa: Cuketa je super příloha řecké moussakás k mletému hovězímu, to je také super žrádlo. Dobrou.

 
chrpa
chrpa - 23.2.2016 21:55

du...

 
chrpa
chrpa - 23.2.2016 21:55

mrtvola ©:
cuketa voe,cuketasmajlik - 10

 
mrtvola ©
mrtvola © - 23.2.2016 21:45

chrpa: Mrkev, fazole a rokenrol!

:-)

 
chrpa
chrpa - 23.2.2016 21:41

mrtvola ©:
s někerejma je to na exkrementsmajlik - 1

 
mrtvola ©
mrtvola © - 23.2.2016 20:58

chrpa: Co s těmi extremisty naděláš...

smajlik - 10

 
chrpa
chrpa - 23.2.2016 20:41

P.B.V.:
život si každej žijem po svym,nech vepřový kolena na pokoji...
a zvracet kvůli receptu zas přijde jako úlet mněsmajlik - 1

 
mrtvola ©
mrtvola © - 23.2.2016 18:45

P.B.V.: Z tebe je teď islamista, nebo co? Jinak, argumentuješ jako nějaký puberťák, to je jako bych napsal, že vagetariánství vede v ČR k levicovému terorismu. Jo, jinak slavný vegoš byl třeba Adolf Hitler. Keltové jí divočáky a prasata, všimni si, že i Smetanova Má vlast začíná tóny keltského barda na harfu.

smajlik - 10

Fazole mně jako příloha k masu nevadí, ale oproti tobě nekupuji konzervu vyrobenou v chemicko-potravinářském industriální komplexu, ale nechám je přes noc namáčet ve vodě, no a až pak je teprve zpracovávám. Z toho důvodu dávám přednost čočce a hrachu, neboť je to rychlejší. Vynikající jsou třeba ve formě cassoulet de Toulouse, vepřové a kachní maso, klobásy z Toulouse, kachní sádlo, zelenina, vývar, bílé fazole, koření. Několik hodin pečení v troubě. Mega mňam pro dlouhé zimní večery.

smajlik - 14

 
Nejhodnější Pankáč
Nejhodnější Pankáč - 23.2.2016 15:25

Sisa: Tady je jeho kapela http://bandzone.cz/barbarpunk hehe.

 
Sisa
Sisa - 23.2.2016 9:21

Barbar Mamut podle fb zije v Brne, tak to vse vysvetluje smajlik - 1

https://m.youtube.com/watch?v=dVUsATWy4eM

 
Sisa
Sisa - 23.2.2016 9:20

smajlik - 5

 
P.B.V.
P.B.V. - 23.2.2016 0:37

Opěvování vepřových kolen na punk.cz je hodně velký úlet. Neznám a neslyšel jsem o náckovi býložravci, zato mezi punkery jsou vegetariánů a veganů tisíce. Čím to bude? Tajemnou pradávnou energií fazolí?

 
Sisa
Sisa - 22.2.2016 21:49

P.B.V.: yummy
... a ja ted nemam troubu.

 
chrpa
chrpa - 22.2.2016 20:41

viva la všežravost :-)))

 
Medvěd!
Medvěd! - 22.2.2016 20:24

P.B.V.: Důvod je jinej.Kdo Ti naházel hračky do kanálu....smajlik - 14

 
mrtvola ©
mrtvola © - 22.2.2016 18:16

P.B.V.: Tomu se vůbec nedivím, když do sebe cpeš samé fazole.

smajlik - 10 smajlik - 14

 
P.B.V.
P.B.V. - 22.2.2016 6:14

Chce se mi zvracet... Spravím si chuť cuketou plňenou fazolemi, žampióny, sušenými rajčaty a chilli omáčkou, vše posypáno strouhanou goudou a zapečeno v troubě. Go vegetarians!

 
mrtvola ©
mrtvola © - 21.2.2016 18:18

Vůně z trouby, kde se pomalu pečou vepřová kolena na kořenové zelenině, zvolna nasakuje bytem podobna kaňce inkoustu pronikající molekulami savého papíru. Náhodný návštěvník ji ucítí i v chodbě vedoucí k výtahu, brzy pronikne celým domem. Šest hodin pomalého pečení se snižující se teplotou má za výsledek křehké maso, jež se od kosti takřka rozpadá.

Yes We Can!

 
mrtvola ©
mrtvola © - 21.2.2016 17:43

Co říkáte na Vinyl? Co se týče mne, těším se na další díly.

smajlik - 14

 
mrtvola ©
mrtvola © - 21.2.2016 17:28

P.B.V.: In Feyzbuk We Trust!

:-)

 
P.B.V.
P.B.V. - 21.2.2016 13:42

https://www.facebook.com/events/1263201527028843/

 
P.B.V.
P.B.V. - 21.2.2016 13:41

mrtvola ©: Jsem netušil, že znám tolik neexistujících lidí. Asi to bude tím, že sám neexistuju.