Pokec o punku

Do diskuse smí přispívat jen registrovaní a přihlášení punkeři.
mrtvola ©
mrtvola © - 22.4.2015 0:39

Sisa: Shaka Ponk je zdejší pogo music for young generation. Mnohem menší nuda, než visáči, či jiná stará garda...

 
chrpa
chrpa - 20.4.2015 21:30

amogosis:
budovy nemluvějsmajlik - 1

 
amogosis
amogosis - 20.4.2015 20:07

chtěl jsem se zeptat: chi si obarvit čiro ale neví co na to škola protože ještě chodím na základku :/ ¨
co myslíte může mi něco říct?

 
Sisa
Sisa - 20.4.2015 0:28

*prohlizec.

jestli tu jeste nekdo smejdi tak dobrou.

 
Sisa
Sisa - 20.4.2015 0:21

rozjela jsem videa pres jiny prehravac, sice trochu sekane, ale paradicka. Kmeny meli super kameru, muziku, a ty zpomalene zabery smajlik - 5
Shaka ponk, hehe o tom jsem nemela ani paru:)

 
Sisa
Sisa - 19.4.2015 23:17

mrtvola ©: nebo si udelej koprivovou pivni lazen smajlik - 10

 
Sisa
Sisa - 19.4.2015 23:07

mrtvola ©: nepustim si ani n, protoze muj chytry telefon to nedovoli, svinacek.

Sirup z cerneho bezu je top <3
Koprivove pivo si neumim predstavit ale nemusi byt spatne..

 
mrtvola ©
mrtvola © - 19.4.2015 22:44

Sisa: http://kmeny.tv/skinheads/

Je to i v HD kvalitě a můžeš si to v klidu hodit na celou obrazovku. Na Prodigy a Shaka Ponk jsem byl tady ve Stbg.

https://www.youtube.com/watch?v=bASW_zaurBk

https://www.youtube.com/watch?v=Bueh9v5XSrk

Syrup z bezinek jsem pil loni u bráchy, je super, stejně jako medvědí česnek. Chytl jsem jakousi kašlavou prasárnu a tak užívám vývar ze zázvoru a inhaluji řebříček s kajenským pepřem. No, už je to naštěstí lepší... Čerstvé mladé kopřivy jsou také klasika, před pár lety jsem z nich i vařil pivo, ale moc se nepovedlo. Asi jsem jich tam nacpal zbytečně moc. Budu to muset zkusit ještě jednou...

OI!

smajlik - 10

 
Sisa
Sisa - 19.4.2015 22:08

mrtvola ©: ten dil jsem jeste nevidela ale pry je dobry jsem cetla. A Prodigy jsou husti. Kde hrali?

Jinak jsem dnes na Morave sbirala medvedi cesnek, tatka delal koprivovou mineralku na detox. A poprve jsem zkousela pampeliskovy med a podaril se. Asi muze byt vyborny i treba z lipy nebo cerneho bezu. Ale je to celkem prasarna, ponevadz jsem na sladke a kdyz to mam doma tak to brzy spasnu, musim se v tomto kontrolovat:) nebo nesmi byt cas se nudit at to nemam pred ocima :)

 
mrtvola ©
mrtvola © - 19.4.2015 12:26

Kmeny o skins jsou fakt dobře udělaná práce. Oi!

smajlik - 5

 
mrtvola ©
mrtvola © - 18.4.2015 12:27

chrpa: Cibule základ, jinak kuřecí vývar s řebříčkem, což vyzkouším. Řebříček je jedna z mých hlavních rostlinných kamarádek. Jednak dávám listy do salátů, nebo listy i s květy do masových ragů, ale hlavně je základem směsi, kterou inhaluji, když na mne doleze nějaká nemoc cest dýchacích, rýma a tak... Skořice a muškát tady podle mne v těch dobách nebyla.

Včera jsem byl na The Prodigy, velká síla, mohutné pogo od prvního songu.

 
chrpa
chrpa - 17.4.2015 11:21

https://www.youtube.com/watch?v=tdF2BpWIphM

 
Klement
Klement - 17.4.2015 6:53

nepovedo se :-D obcas se nezadari výte ako :-D :-D :-D

 
Klement
Klement - 17.4.2015 6:49

Koukam lidi co si tady tak pisou...... maji se radi :-D smajlik - 8smajlik - 8smajlik - 8 a to je hroznemoc vnorme


CHrpa :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D 14:

 
chrpa
chrpa - 16.4.2015 23:13

3 hrnky stlačených listů řebříčku
1 malá cibule (i s natí)
2 lžíce másl plus 1 lžíce mouky
400 ml kuřecího vývaru plus sůl
300 ml méka plus 1 lžíce husté smetany
zelená petrželka plus špetka strouhaného muškátového oříšku plus špetka skořice

postup:pečlivě oprané listy řebříčku bez tvrdých stonků pokrájíme a vložíme do hrnce s půl litrem vroucí vody a mírně povaříme 10 minut a scedíme.
na másle osmahneme pokrájenou cibuli a zaprášíme moukou,až umícháme jížku,kterou zalijeme vroucí vodou akuřecím vývarem a osolíme.
potom vrátíme listy řebříčku do hrnce a povaříme dalších 10 minut,pak vše rozmixujeme nebo propasírujeme přes cedník.
nakonec dochutíme podle chuti mlékem,smetanou,petrželkou,muškátem a skořicí a už nevaříme.
podává se o letním slunovratu.

 
mrtvola ©
mrtvola © - 16.4.2015 19:37

chrpa: Pošli. smajlik - 5

 
chrpa
chrpa - 16.4.2015 14:33

mrtvola ©:
pošlu ti recept na polívku-keltskousmajlik - 10

 
mrtvola ©
mrtvola © - 15.4.2015 21:06

Karlos: Beltine budu trávit na hoře Umwurf, ten "bunkr" zná málokdo a není ani na podrobných mapách. Už se těším, možná si i uvařím vepřový guláš.

http://www.dailymotion.com/video/xz16p2_umwurf-alt-918m-vosges_travel

smajlik - 10

 
chrpa
chrpa - 15.4.2015 20:22

Karlos:
aj u nás vše dobré,na děti už máme hotovej pokojíček a pustíme se do sklepa,aby bylo přichystáno i podzemí,až je čapne undrgrundsmajlik - 1
a tady je taky furt to samý,máme nový kámoše-klému a vorlici,kerý sou fakt suprsmajlik - 10
kdyby si to navzájem udělali,bylo by to božský...

jó a medvěd má dcérkusmajlik - 10

 
Karlos
Karlos - 15.4.2015 7:35

chrpa: Zdar. Ale tak po nějaké době jsem zase zavítal podívat se semsmajlik - 1 Daří se dobře, díkysmajlik - 1 Jak tobě a rodince?

 
chrpa
chrpa - 14.4.2015 19:34

chrpa - Přidat mezi přátele
Karlos - Přidat mezi přátele
Celkem 2

HELEMESE,KÓDL JE NA DRÁTĚsmajlik - 1

jak se daří karlosi???

 
Sisa
Sisa - 12.4.2015 23:26

chrpa: hehe, stáhnu a špíznu to.

Tak dobrou noc

 
chrpa
chrpa - 12.4.2015 22:53

a pak si jí brodský vzal za manželku...

 
chrpa
chrpa - 12.4.2015 22:52

Sisa:
http://www.csfd.cz/film/29200-dabelske-libanky/

prej tam brejchová pózuje jako ty na těch hambatejch fotkáchsmajlik - 10
je taky černobílá,ale hejbe sesmajlik - 1

 
Sisa
Sisa - 12.4.2015 22:15

chrpa: a krteček by mi lezl možná až ušima... na některý pohádky jsem měla averzi.. :D občas sem v těch levných dívkách zahlédla ale skvosty, ale dom jsem si nepořídila:)