Víme kde žijeme? 1. část

Víme kde žijeme? 1. část

Kolik z vás už nad tím někdy uvažovalo? Kolik z vás si řeklo, sakra to je hrozný, kde to vůbec jsem, co to kolem nás je za hnusy, za špínu. Teď nemluvím o vašem městě, o vaší vesnici, ani o vaší ulici. Mluvím o celém světě, o celé planetě, které se to týká. Víte vůbec co jíme, co pijeme, čím nás léčí, proč a komu platíme peníze, víte co si máme myslet? Víte vůbec něco VY SAMI? A nebo volíte jednodušší cestu a víte pouze to co se po vás chce aby jste věděli? Přemýšleli jste někdy pouze selským rozumem, proč tak věci fungují a proč to není jinak? Proč to tu nevypadá lépe? Odpověď je stručná. Peníze, peníze a zase jenom peníze. Minulí článek jsem věnoval podmaňování si lidu skrze víru, konkrétně skrze Křesťanství. Tento způsob už je dávno překonaný, ONI vymysleli lepší způsob. Tím jsou zmiňované peníze.

Kdo jsou vůbec ty ONI? ONI je vlastně 1% populace, vlastnící 40% veškerých světových financí. To jsou ti co rozhodují o všem, co rozhodují kdo bude žít, a kdo umře. A tito lidé vůbec nejsou hlavními poslanci, senátory, nejsou to ani prezidenti, jakýchkoliv zemí. Jsou to ti lidé které neznáte, protože je ani znát nemáte, jsou to majitelé těch největších nadnárodních korporacích světa, počínaje těmi největšími bankami, které financují ty největší státy od niž se odvíjí celá globální ekonomika, přes farmaceutické korporace, které nás léčí, ale záměrně nevyléčí, až po ty největší potravinářské firmy. Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na média, prostřednictvím kterých nám říkají co a jak ve skutečnosti není a stále nás zastrašují. Ty také vlastní pořád ti stejní lidé, kteří v nás nevidí nic jiného, než peníze!

Kdo z vás se podrobněji zajímá co do svého těla dostává? Pokud ano, překvapilo vás to? Překvapilo vás, že jíte potraviny které jsou plné chemických konzervantů, které obsahují spousty škodlivých Éček? Proč? Proč vás to překvapilo, vždyť je to úplně logické, ne? Myslíte si že, oni chtějí abychom byli všichni zdraví, abychom byli plný vitality? Pokud ano, probuďte se!

Byli jste někdy v obchodním centru a kupovali si tam zeleninu? Tu krásnou svěží a nablýskanou zeleninu? Myslím si, že drtivá většina z vás ano. A teď si řeknete, co je na zelenině špatného? V podstatě nic. Ten kdo doma pěstuje zeleninu, si musí všimnout, že když utrhne čerstvou, třeba papriku opláchne jí vodou, tak není ani zdaleka tak lesklá a svěží jako ta v obchodě. Důvodem proč je zelenina v obchodě lesklejší a celkově hezčí, než zelenina Přemka Podlahy je ve zpracování té zeleniny. Zeleniny v obchodech se leští látkou zvanou Parafinum liguidum E905a (tekutý parafín), který je směsí kapalných uhlovodíku z ropy, která je vysoce zdraví škodlivá a i v ČR zakázaná, přesto se s ní leští zelenina v obchodech, i u nás! Je-li tato látka pozřena, způsobuje zamezení vstřebávání vitamínů rozpustných v tucích, které se následovně zadržují v orgánech, kde mohou způsobit záněty. Dále se tato látka používá ve velké míře v kosmetických přípravcích, jak v laciných tak v luxusních. Tam látka může způsobit až rakovinu kůže. Dalším z nebezpečných látek, ale povoleným, ač je prokázáno že u dětí zabraňuje rozvoji mozku a při dlouhodobém používání způsobuje rakovinu je L-glutaman sodný E621, který se používá jako ochucovadlo a je obsažen ve velkém množství potravin. Od koření, přes polévky, uzeniny, masa, bujóny, až po brambůrky. Nebudu vám vypisovat všecky škodlivé látky, sami si je můžete dohledat na internetu. Pěkné stránky jsou třeba: www.chemievjidle.cz .|

Další kapitola sama o sobě je farmaceutie. To co bylo výše zmíněno je pouze slabí odvar toho co do sebe dostáváme pomocí léků, kerými nás mají léčit, ale ne vyléčit! Mám příbuzného doktora a i on sám říkal. POZOR, je velký rozdíl mezi léčit a vyléčit. Léčit ano, vyléčit v žádném případě! V podstatě to funguje tak, že když si vezmu nějaký lék, ano s největší pravděpodobností mi zabere na určitou věc, na kterou má zabrat, ale zároveň vyvolá další problémy(většinou při dlouhodobém užívání), které se léčí jinými léky, které vyvolávají další a další problémy a takhle to pokračuje pořád dokola. Další kontroverzní látkou je fluorid sodný, mohlo by se také říci, tichý zabiják. Který se údajně používá k tomu aby posílil zubní sklovinu. Paradoxně po mnoha nezávislých výzkumech bylo prokázáno, že nejenom neposiluje zubní sklovinu, ale naopak ničí zuby, způsobuje fluorózu, ta má za následek snížení IQ a  způsobuje řídnutí kostí. Chronické předávkování fluoridem které způsobí pravidelný vyšší denní příjem 2 a více mg  fluoridu sodného po dobu několika let (cca 15ti let) způsobí skvrnitost zubní skloviny (která se paradoxně léčí opět fluoridem sodným, v zubní pastě), žaludeční a zažívací problémy, dále zvyšuje pravděpodobnost úmrtnost na mrtvici, srdeční selhání, nebo infarkt myokardu. Největší podíl fluoridu sodného běžný člověk spotřebuje ze soli. Průměrná denní dávka soli je 9.5g a například poměru fluoridu sodného v soli Alpská sůl s jódem a fluorem je 500mg na kilogram. Tak si sami můžete spočítat, jestli do sebe dostáváme vyšší množství fluoridu sodného. Plus se fluorid sodný používá téměř v každé zubní pastě, v mnoha lécích, v jídle ((mimo soli) kola, hamburger, džus…)  v některých zemích (např.: USA) se pitná voda dokonce i fluoriduje. Už jenom fluoridace vody by mohla vydat na samostatný článek. Psát ho nebudu, ale kdo má zájem, může si přečíst knížku manželů Braggových z roku 1998, která nese název, Šokující pravda o vodě.

Proč nám ale doktoři a zubaři tvrdí, ať užíváme ty chemické svinstva, že nám pomůžou? V podstatě proto, že oni jsou s největší pravděpodobností přesvědčeni, že nám pomohou. Jak nejlépe do lidí dostávat takové věci? Odpověď je jednoduchá. Přesvědčit doktory a zubaře, že je to v pořádku a že nám to pomůže. Proč by jsme jim my obyčejní lidé nevěřili? Máme nějaký důvod? Oni se v tom přeci vyznají nejlépe. V tom je ten fígl, v tom je to kouzlo.

To by bylo pro dnešek asi vše. Jen chci upozornit, že na toto téma by se dalo psát tisíce řádků. Článek měl sloužit pouze k tomu, aby se nad tím lidé alespoň trošku zamysleli a začali si sami hlídat a zjišťovat, co že to do sebe vůbec dostávají. Vše co tu uvádím není z jednoho zdroje, ale dal jsem si s tím práci a ověřoval jsem si to všude možně, což neznamená že to musí být 100% pravda, nýbrž můj postoj na toto téma.

Další část článku Víme kde žijeme? Budu věnovat pro mnohé trochu zábavnějšímu tématu a to nadnárodním korporacím a vlil na naše životy.

 

Houda?


21.11.2012   Rubrika: Literární fabrika   |   Komentářů: 23   |   Vytisknout

Hodnocení
1.     2.     3.     4.     5.    
(1 = absolutní punk, 5 = hnusnej popík):
hodnoceni - 2,8
normálka 2,8
 

Diskuse ke článku - Víme kde žijeme? 1. část

Do diskuse smí přispívat jen registrovaní a přihlášení punkeři.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-23
Evžen
Evžen - 22.11.2012 9:20

Lord.Alex: ...a kolik je v ní životu prospěšný chemie.

 
Lord.Alex
Lord.Alex - 22.11.2012 0:29

Žijem ve skvělém světě, kde je jediná vada moc velká tolerance vůči zlodějům, vrahum atd. ale to je jiné téma...jinak skvělej světm a skvělá doba a krásná lesklá zelenina je mco príma a je mi uplně u prdele odkud je a kdo jí dělá a kolik z toho má a proč, protože hlavně že mě chutná:) howgh

 
chrpa
chrpa - 21.11.2012 23:06

ten pravopis,ten pravopissmajlik - 20

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-23